logo

De Beste Neuromarketing Inzichten van 2023

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!  
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

We beginnen 2024 gelijk goed, met de allernieuwste inzichten rechtstreeks uit het brein van jouw klant. In dit webinar delen we de allernieuwste neuromarketing-tips op het gebied van reclame, branding, gedragsbeïnvloeding, usability, conversieoptimalisatie, packagingen retail.

In 2023 heeft Unravel meer neuromarketing-onderzoeken en -projecten gedraaid dan ooit tevoren. En dat levert heel wat nieuwe kennis op. In dit webinar delen Tim en Tom de leukste en meest waardevolle inzichten van het afgelopen jaar. Met heldere voorbeelden, zodat het direct praktisch toepasbaar is.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Reclame en branding. Hoe grijp je met reclame de aandacht van de kijker en maak je een werkelijke impact op merkvoorkeur? En wat zijn de laatste inzichten over het doen van zinvol merkonderzoek? 

✔️ Retail, packaging en pricing. Weinig plekken zijn zo'n cocktail van psychologie als de fysieke winkel. En zowel qua inzichten als onderzoeksmethoden is er in 2023 een hele hoop gebeurt. In het webinar ontdek je de laatste praktische retailtips.

✔️ Online usability en conversieoptimalisatie. Het pad naar conversie is bezaaid met psychologische kansen en valkuilen! Welke effectieve conversieboosters hebben we afgelopen jaar ontdekt die leiden tot meer aankopen en vollere winkelmandjes? 

✔️ Gedragsbeïnvloeding en nudging. Ook op het gebied van gedrags en maatschappij krijgen de gedragswetenschappen een steeds grotere rol. In dit webinar delen we de laatste toepassingen en nieuwe cases.

Bekijk de opname, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Neuromarketing Expert
Mede-oprichter Unravel

Lead Unravel Behavior

Research Director
Co-founder Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait