logo

De Beste Neuromarketing Inzichten van 2022!

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!  
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

2023 is van start! En in dit webinar blikken we nog één keer terug op het afgelopen jaar. We delen de allernieuwste neuromarketing-tips op het gebied van reclame, branding, gedragsbeïnvloeding, usability, conversieoptimalisatie, packagingen retail.

In 2022 heeft Unravel meer neuromarketing-onderzoeken en -projecten gedraaid dan ooit tevoren. En dat levert heel wat nieuwe kennis op. In dit webinar delen Diede en Tom de leukste en meest waardevolle inzichten van het afgelopen jaar. Met heldere voorbeelden, zodat het direct praktisch toepasbaar is.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + key insights):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Reclame en branding

Hoe grijp je met reclame de aandacht van de kijker en maak je een werkelijke impact op merkvoorkeur? En wat zijn de laatste inzichten over het doen van zinvol merkonderzoek? We zetten het in dit webinar op een rij.


Retail, packaging en pricing

Weinig plekken zijn zo'n cocktail van psychologie als de fysieke winkel. En zowel qua inzichten als onderzoeksmethoden is er in 2022 een hele hoop gebeurt. In het webinar ontdek je de laatste praktische retailtips over de psychologie van packaging, pricing, schap en winkel. Ook duiken we in de laatste innovaties op onderzoeksgebied, zoals virtual reality onderzoek om retailvraagstukken realistischer te onderzoeken.

Online usability en conversieoptimalisatie

Het pad naar conversie is bezaaid met psychologische kansen en valkuilen! Welke effectieve conversieboosters hebben we afgelopen jaar ontdekt die leiden tot meer aankopen en vollere winkelmandjes? Ook onthullen we nieuwe praktische verbeteringen die de gebruikservaring gebruiksvriendelijker maken.


Gedragsbeïnvloeding en nudging

Ook op het gebied van gedrags en maatschappij krijgen de gedragswetenschappen een steeds grotere rol. Psychologie en nudging worden ingezet op een breed terrein: van gezondheidsbevordering tot het bevorderen van duurzame consumptie. In dit webinar delen we de laatste toepassingen en nieuwe cases.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers:

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel

Please wait