logo

Hét webinar van het jaar

De Kerstcommercial Awards 2023 🏆 🧠

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!

Gratis Lunch-Webinar: 20 december, 12.00 uur. 
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Woensdag 20 december is het weer zover! In een speciale kersteditie van onze lunch-webinar onthullen we welke kerstcommercial het beste scoort in het brein van de consument. 

Tijdens de live webinar reiken we de prijzen uit aan de Top 3 van dit jaar. Bereid je voor op een lunch-webinar vol met reclame-insights, kerstcommercials en natuurlijk de uitreiking van de felbegeerde Kerstcommercial Awards!

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed

Wat je kunt verwachten

De Neuro Kerstspecial 2023

We pakken het weer groots aan dit jaar tijdens onze neuro kerstspecial. Onder het genot van een oliebol, natuurlijk. Want de trouwe webinar-kijker weet inmiddels dat er altijd iets lekkers op tafel staat bij Tim, Tom & Diede. Tijdens de webinar hoor je:

Dé Onthulling van 2023. Wie wint de felbegeerde Kerstcommercial Awards volgens het brein? 

✏️ Praktische Tips. Pennen in de aanslag: Wat kunnen we leren van de individuele kerstcommercials? Wat zijn de praktische do's en don'ts die je direct kunt gebruiken bij de creatie van je volgende (kerst-)commercial?

🧠 Neuro reclame onderzoek. Hoe is het neuro onderzoek naar kerstcommercials in z'n werk gegaan? Hoeveel participanten doen mee en wat zegt dit over de effectiviteit van de commercial? 

🎬 Benieuwd naar de uitzending van 2022? Bekijk 'm hier.

 

"Het brein liegt niet. Wij hadden wel het gevoel dat het goed zat, maar dan moet je het nog wel kunnen vertalen in een goede spot. Het is fantastisch dat het dan ook zo ervaren wordt in het brein."
- Patricia Kerckhoff  - CMO Alzheimer Nederland - Winnaar '21

De commercials van 2023

Welke kerstcommercials worden onderzocht?

De commercials van de grotere merken van Nederland nemen we mee in ons neuromarketing onderzoek. Dit betekent dat 20 respondenten in ons huiskamerlab deze commercials in een reclameblok te zien krijgen. Ondertussen hebben zij een EEG-headset op, waarmee we hun emotionele reactie kunnen meten. Dat combineren we met eye-tracking zodat we ook exact zien waar men kijkt en wat die emotionele reactie veroorzaakte.

Er zeker van zijn dat we jouw commercial ook meenemen? Stuur je commercial dan naar tim@unravelresearch.com.

Benieuwd wat we precies onderzoeken? Bekijk hieronder een voorbeeldrapport:

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Sprekers 🎙

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait