✓ MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023 ✓ Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

Kritische Noot op How Brands Grow vanuit Neuromarketing

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!  
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Byron Sharp heeft met zijn How Brands Grow boeken een aardverschuiving teweeggebracht in branding. Bewapend met decennia aan empirische gegevens achter de groeidrivers van merken, rekende Sharp af met een flink aantal mythes. Bij Unravel koesteren we veel waardering voor het werk van Sharp; zo zijn tal van How Brands Grow principes zijn zichtbaar in onze brand tracker. Toch valt er vanuit neuromarketing hier en daar een kritische noot te kraken.

Is een emotionele band met merken geheel niet relevant? Zijn inspanningen tot loyaliteitsverhoging zinloos? En is merkpositioneren door differentiëren of onderscheiden onzin? In dit webinar werpen we een neuromarketingblik op de meest controversiële statements van Byron Sharp.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Emotie, imago en branding. Volgens Byron Sharp draait merkgroei geheel om fysieke en mentale beschikbaarheid. Maar speelt merkimago dan geen enkele rol van betekenis meer?

✔️ Differentiëren versus opvallen. Vroeger draaide branding om differentiëren: anders zijn. Volgens Byron Sharp is differentiatie overrated. Wat zien we in de neurowetenschappen?

✔️ Over Loyaliteit. Dat merken verschillen in loyaliteit, betwist ook Byron Sharp niet. Wel geeft hij aan dat dit puur het gevolg is van verschillen in marktaandeel. Heeft loyaliteitsmarketing dan geen zin?

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Win hét collectors item

Yes, er valt ook nog wat te winnen tijdens onze lunch-webinars. Het is namelijk altijd lekker druk in de chat met allerlei vragen. Dat waarderen we enorm! Stel jij de beste vraag van de webinar? Dan krijg jij een uniek cadeau: de Unravel Mok met elke keer weer een andere bias erop. Elke mok is uniek, dus sparen maar!

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait