logo

De Neuromarketing van Radio Commercials

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Bij reclame denken we al snel visueel: of het nu gaat om de traditionele TV campagne of online social ads. Radiocommercials bruisen van de potentie. Ze zijn relatief goedkoop – zowel in productie als media – en in potentie zeer effectief. Maar dan is het wel zaak de do's en don'ts van radioreclame te kennen.

Daarom werpen we in dit webinar een neuromarketing-blik op radioreclames. Wat maakt ze voor ons brein anders dan visuele reclamevormen? En wat betekent dit praktisch voor de optimale inzet van radiocampagnes? Tim en Tom doen de laatste psychologische en neuromarketig-inzichten uit de doeken.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Wat maakt een radioreclame uniek voor ons brein? Radioreclames blijken verrassend anders verwerkt te worden door ons brein dan TV en Online Video. We zetten de belangrijkste inzichten op een rij.

✔️ Do's en Don'ts op de radio. Op de radio heb je aanzienlijk minder middelen om de aandacht te grijpen, een effectieve boodschap te communiceren en aan te zetten tot actie. Hoe pak je dit praktisch aan?

✔️ Radio in de mediamix. Radioreclames staan zelden alleen: vaak maken ze deel uit van een grotere campagne met TV, online en outdoor. Hoe kun je deze gecombineerde middelen zo effectief mogelijk inzetten?

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Research Director
Mede-oprichter Unravel

Lead Unravel Behavior

Neuromarketeer
Mede-Oprichter Unravel

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait