logo

Nudging en Gedragsverandering voor Pensioen

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Op weinig gebieden zijn mensen zo lastig in beweging te krijgen dan in pensioenkeuzes en langetermijn financiën. Hoe kun je die inertia doorbreken? Hoe kun je de keuzecontext rondom pensioenbeslissingen subtiel veranderen om mensen betere keuzes te laten maken? 

In dit webinar behandelen Diede en Tom de laatste inzichten over gedragsbeïnvloeding en nudging bij financiële beslissingen, in het bijzonder pensioen. We bespreken concrete nudges en cases die tot succes hebben geleid. En je leert deze inzichten direct toe te passen in effectieve interventies.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting): 

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ De psychologie achter financiële keuzes. Waarom halen we al snel onze schouders op bij het woord pensioen? Wat maakt voor velen sparen zo ingewikkeld? Wanneer je het brein begrijpt, dan zijn deze gedragingen volstrekt logisch – en de oplossing ook!

✔️ Effectieve nudges. Je hoeft geen grote veranderingen aan te brengen om mensen betere (financiële) keuzes te laten maken. Vaak kun je met kleine subtiele wijzigingen aan de keuzecontext, bijvoorbeeld door de volgorde en formulering van opties, grote verschillen maken.

✔️ Effectieve gedragsinterventies voor een financieel gezondere maatschappij. In het webinar bespreken we stap voor stap hoe je tot een effectieve gedragsinterventie komt, gericht op specifieke kwesties op het vlak van financiële besluitvorming.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Research Director
Mede-oprichter Unravel

Lead Unravel Behavior

Lead Behavior
Unravel Behavior

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait