logo

Nudging en psychologie voor afval en milieu

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Het is een smerig zaakje, maar iemand moet het doen: de straat en het milieu schoonhouden. En juist psychologie en nudging kunnen op dit vlak veel effectiviteit sorteren om afval en vervuiling te verminderen en/of in betere banen te leiden.

In dit webinar onthullen Diede en Tom de laatste psychologische nudges op het gebied van afval en milieu. Hoe voorkom je met kleine tweaks dat mensen hun afval in de vuilnisbak gooien en niet op straat? Wat is de psychologie achter afvalscheiding en hoe kun je werkelijk een verschil maken op gedrag? Je ontdekt het tijdens dit webinar.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Hoe nudges de straat en de natuur schoonhouden. Voorkomen is beter dan genezen: door slimme nudges toe te passen op straat en in de natuur, zorg je ervoor dat mensen onbewust meer geneigd zijn hun afval niet op de grond te gooien.

✔️ De psychologie achter afvalscheiding en milieugedrag. Waarom kiezen mensen van nature voor de korte termijn (gemak) en niet voor de lange (een schonere wereld)? En hoe kun je in het brein die knop omzetten?

✔️ Van simpele nudges tot eloquente communicatiecampagnes. Het arsenaal aan beïnvloedingstechnieken van de psycholoog is eindeloos. Naast nudges gaan we ook in op evidence based technieken die communicatie over afval en milieu overtuigender maakt en tot langdurige gedragsverandering leidt.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Research Director
Mede-oprichter Unravel

Lead Unravel Behavior

Consumentenpsycholoog
Lead Unravel Behavior

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait