logo

Nudging en Gedragsbeïnvloeding voor Sport en Lichaamsbeweging

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Hoe kun je mensen nudgen om meer aan lichaamsbeweging te doen? Wat zijn de absolute do's en don'ts in campagnes die trachten mensen aan het sporten te krijgen? En hoe kun je deze psychologische principes inzetten om zelf vaker te gaan sporten én betere prestaties neer te zetten?

In dit webinar bespreken we de laatste psychologische inzichten om nudging en gedragsbeïnvloeding in te zetten op het terrein van sport en lichaamsbeweging. Je leert praktische tips en cases om anderen – en jezelf – te beïnvloeden.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Sportieve nudges. Wist je dat je met kleine veranderingen in de omgeving mensen onbewust kunt stimuleren om meer aan lichaamsbeweging te doen?

✔️ Campagnes voor lichaamsbeweging. De overheid en organisaties proberen ons al jaren aan het sporten te krijgen – maar we zitten juist steeds meer stil. Op welke wijze slaan campagnes psychologisch de plank mis?

✔️ Sport als gewoonte. Eenmalige gedragsbeïnvloeding lukt wel. Maar hoe kun je lichaamsbeweging als gewoonte verankeren in het leven van jezelf en anderen? We duiken in de psychologie van gewoontevorming.

✔️ Effectieve gedragsbeïnvloeding. We lichten de cruciale stappen toe hoe je tot een effectieve gedragsinterventie komt. Praktisch én wetenschappelijk onderbouwd.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Research Director
Mede-oprichter Unravel

Expert Gedragsbeïnvloeding
Lead Unravel Behavior

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait