8 juni: Gratis Lunch-webinar De 5 meest gemaakte fouten in webshops 🧠
logo

De 5 meest gemaakte fouten in webshops 🧠

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Veel webshopeigenaren zijn onbewust dief van hun eigen portemonnee. 

Zo kunnen onschuldige 'fouten' (bijvoorbeeld in tekst of design) duizenden euro's verschil in omzet betekenen. En dit kan zitten in kleine verschillen – en dan bedoelen we echt klein. Zo zien we bijvoorbeeld dat het aanpassen van slechts 1 (!) woord in een belangrijke zin of call to action al kan leiden tot 10% meer conversie. 

Wil jij weten over welk woord we het hier hebben? Kijk dan mee naar weer een nieuw lunch-webinar. Hierin delen Tom & Diede de 5 meest gemaakte fouten die webshops op dit moment veel geld kosten. En uiteraard delen we ook tips en tricks om deze te voorkomen! Schrijf je snel in.

Webinar: Fouten in Webshops

Gratis lunch-webinar, 45 minuten

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen
(inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Zo bouw je breinvriendelijke apps

Hoe gemakkelijker een app is in gebruik, des te hoger de retentie, click-through en conversie. Gebruiksgemak is dus van levensbelang. Neuromarketing-onderzoek onthult tal van verrassende inzichten over wat een app breinvriendelijk maakt. 


Neuro Usability Onderzoek

Klassiek uitvragen naar de gebruikservaring levert slechts een fractie van de werkelijke gebruikservaring op. Neuromarketing usability onderzoek met Eye Tracking en EEG vormt de hedendaagse standaard in gebruiksonderzoek. In het webinar leer je hoe het werkt, en wat deze vorm van onderzoek je wel én niet vertelt.

Case: Hoe de conversie van de Pathé-app met 7% toenam

Unravel Research onderzocht de Pathé app middels Eye Tracking en EEG (hersengolven). Doel: onbewuste hobbels in het gebruik van de app ontdekken en verbeteren. Het resultaat is 7% meer conversie. Het webinar leegt de meest interessante bevindingen en praktische verbeteringen concreet uit.


Praktische do's en don'ts

Unravel verricht elke maand meerdere neuro usability onderzoeken naar apps en websites. Wat zijn de terugkerende inzichten waar apps en ecommerce sites direct hun voordeel mee kunnen doen?

Let op: slechts 300 plekken beschikbaar.

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Sprekers:

Behavior Science Instructor
Team lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait