logo

Zo grijp je aandacht met reclame op TV, Radio en Online

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!

Gratis Lunch-Webinar: 21 februari, 12.00 uur. 
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Het is de meest felbegeerde doel in reclameland: aandacht. En wie de aandachtsmechanismen van ons brein begrijpt heeft een flinke streep voor in het grijpen van die aandacht. Welke technieken zijn effectief om de aandacht van de doelgroep te grijpen? In hoeverre verschillen deze op TV, Radio en Online media? En hoe kun je die aandacht meetbaar maken?

In dit webinar delen Tim en Tom praktische inzichten over hoe je de aandacht grijpt met communicatie. Je leert de technieken die automatisch de aandacht van het brein naar een reclameuiting toetrekken – en hoe je onverhoopt de aandacht verliest.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Hoe aandacht in reclame werkt. Unravel heeft meer dan 1000 reclame-uitingen onderzocht. Sommige technieken blijken daaruit bovengemiddeld effectief om aandacht te grijpen.

✔️ Elk platform is anders. Platforms verschillen in de mate van aandachtsconcurrentie, evenals de doelstelling waarmee de gebruiker met het platform interacteert. Dit heeft veel invloed op wat werkt – en wat niet.

✔️ Hoe je aandacht meet. Hoe kun je de aandachtswaarde van een uiting testen? En is halve aandacht eigenlijk wel zo onwenselijk?

Let op: slechts 300 plekken beschikbaar.

Sprekers 🎙

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Let op: slechts 300 plekken beschikbaar.

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait