4 mei: Gratis Lunch-webinar Zo grijp je aandacht voor online advertenties 🧠
logo

Zo grijp je aandacht voor online advertenties 🧠

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Mensen zijn steeds behendiger om online advertenties te ontwijken. Adverteerders proberen hun creaties zo slim mogelijk te ontwerpen om door die aandachtsbarrière heen te breken. Het goede nieuws: dat is mogelijk. Wat is de perfecte boodschap en visual? Is animatie effectief, of juist overkill? En wat is de invloed van externe factoren, zoals het platform waarop geadverteerd wordt en de omliggende advertenties?

In 2021 verrichte Unravel samen met DPG Media een grootschalig onderzoek naar aandacht voor online ads. In dit webinar onthullen Tim en Tom de nog nooit eerder onthulde praktische inzichten. Vol praktische tips voor iedereen die aandacht in online advertising wil (be)grijpen.

Webinar: Aandacht voor Online Ads

Gratis lunch-webinar, 45 minuten

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen
(inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Hoe aandacht werkt

Hoe werken de aandachtssystemen in ons brein? Het goede nieuws is dat de menselijke aandacht volgens voorspelbare wetmatigheden opereert. Effectieve campagnes zetten deze basisprincipes in hun voordeel in.


Het effect van context

Niet alleen de uiting zelf is bepalend voor de aandachtswaarde, maar ook de context. Deze wordt vooral gevormd door het mediamerk waarop geadverteerd wordt. Er blijken grote verschillen tussen nieuwsmedia, human interest en social platforms zich tot hun aandachtswaarde. 

De perfecte banner

Geen enkele techniek levert gegarandeerd aandacht op. Uit het onderzoek door DPG en Unravel blijkt aandacht op te laaien wanneer boodschap, visual en bannertype slim op elkaar zijn afgestemd. We onthullen hoe je dit kunt doen.


De ene persoon is de andere niet

Ook wie je target is bepalend voor aandacht. We lichten de impact toe van demografische variabelen, gebruikers vs. niet-gebruikers en de houding naar advertenties. 

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Sprekers:

Consumentenpsycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait