logo

Alles over Eye Tracking

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting) 👇

Eye Tracking is niet meer weg te denken in marktonderzoek. Of het nu gaat om het testen van verpakkingen en reclames, of inzicht verkrijgen in het keuzeproces van de klant online en in de winkel. Eye tracking laat je letterlijk door de ogen van de klant kijken. Het onthult wat ze zien én wat ze missen.

Voor welke typische vraagstukken in marketing biedt eye tracking een waardevolle oplossing? Hoe werkt een eye tracker eigenlijk – en wat voor beperkingen brengt dat met zich mee? En wat onthullen de verschillende eye tracking metrics over de aandacht, interesse en verwerking van de klant? In dit webinar geven Tim en Tom praktische antwoorden.

Webinar: Alles over Eye Tracking in neuromarketing

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting)

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Eye Tracking toegepast in marketing

Eye tracking biedt een schat aan informatie voor onder meer reclame, product(verpakking), schap, winkel en websites. We geven concrete voorbeelden van deze eye tracking toepassingen, inclusief praktische inzichten waar je direct mee aan de slag kunt.


De ene Eye Tracker is de andere niet

Infraroodbalken, brillen en zelfs webcams. Ja, er zijn veel vormen van eye tracking mogelijk vandaag de dag. Wat zijn de cruciale verschillen tussen deze technieken? En waarop moet jij letten om de juiste vorm van eye tracking voor je onderzoeksvraag te kiezen.  

Uitdagingen voor goed eye tracking onderzoek

Hoe groot moet een eye tracking studie zijn? Hoe kun je de stimuli het best presenteren aan de respondent? En hoe kun je met de ruwe eye tracking data (die voor elke respondent anders is) toch conclusies trekken op groepsniveau? We geven praktische uitleg over deze typische eye tracking uitdagingen.


Eye Tracking metrics

De basisoutput van eye tracking, zoals kijkvideo’s en heatmaps, maken direct inzichtelijk waar de klant naar kijkt. Maar wist je dat je nog een laag dieper kunt analyseren op kijkpatronen, kijktijd en kijkratio? Deze metrics vertellen je meer over de onbewuste interesse en verwerking van de klant.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Sprekers:

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait