25 mei: Gratis Lunch-webinar Alles over muziek in reclame 🧠
logo

Alles over Muziek in Reclame 🧠

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Muziek is één van de meest gebruikte reclametechnieken om de aandacht te grijpen en positieve emoties aan te wakkeren. Maar slaagt muziek er eigenlijk wel in om meer impact voor je campagne te genereren? En welke specifieke factoren spelen een rol in het falen of slagen van muziek?

Unravel Research heeft recentelijk een groot onderzoek uitgevoerd naar de werking van muziek in reclame. Middels Eye Tracking en hersenactiviteit (EEG) hebben we ontleed in welke omstandigheden muziek een reclame ten goede komt – maar ook wanneer het impact in de weg staat. In dit webinar delen Diede en Tom gloednieuwe inzichten op het gebied van muziek en reclame, vol praktische tips voor merken en reclamemakers.

Webinar: Muziek in reclame

Gratis lunch-webinar, 45 minuten

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen
(inclusief slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Aandacht, emotie en reclameverwerking

Muziek heeft direct invloed op de mate van aandacht en emotie die een reclame opwekt. Tijdens het webinar ontdek je precies de plus- en minpunten van muziek in reclame.


Neuromarketing reclame-onderzoek

De inzichten uit dit webinar zijn rechtstreeks in het brein te verkrijgen. Wat maakt neuromarketing reclameonderzoek anders maakt traditioneel reclameonderzoek op basis van vragenlijsten en interviews? 

PRIMEUR

De inzichten in dit webinar komen niet uit de lucht vallen; ze zijn afkomstig uit het meest grondige onderzoek naar de effecten van muziek op reclameverwerking. Dit is het eerste onderzoek dat de invloed van muziek op aandacht en verwerking rechtstreeks heeft gemeten met Eye Tracking en hersenactiviteit (EEG).


Praktische do's en don'ts

Na kun je op basis van wetenschappelijk inzichten de afweging maken of muziek je reclamecampagne ten goede komt. Ook krijg je praktische tips voor de selectie van de meest effectieve nummers. Je leert welke muziekfactoren de invloed op reclameverwerking kunnen maken of kraken.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Sprekers:

Team Lead Behavior
Behavior Science Instructor

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait