Gratis Lunch Webinar - Zo Haal je Alles uit Brand Assets – Een Case over McDonald's 🧠
logo

Zo Haal je Alles uit Brand Assets – Een Case over McDonald's 🧠

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te bekijken
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Brand assets vervullen een essentiële rol in marketing: ze maken een merk direct herkenbaar en in het oog springend. Sommige merken zijn erin geslaagd zulke sterke brand assets te ontwikkelen, dat ze het aandurven om te adverteren zonder hun logo. McDonald's is zo'n merk. Unravel deed onderzoek naar de verschillende brand assets van McDonald's en ontdekte welke assets het meest waardevol zijn voor het merk.

In dit lunch-webinar onthullen Tim en Tom daarvan de resultaten. Ook delen we de laatste best practices om effectieve brand assets te ontwikkelen en voor jouw merk te laten werken. 

Webinar: Zo Haal je Alles uit Brand Assets

Gratis lunch-webinar, 45 minuten

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides+toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek exclusieve neuromarketing-inzichten over:

De wetenschap achter brand assets

Je hoort de laatste jaren steeds vaker over brand assets: kleuren, vormen, visuals, slogans, jingles, personages en vele anderen. Welke rol vervullen deze assets exact in je marketingmix, en wat betekent dit voor merken die hun brand assets maximaal willen laten werken voor hun groei?


Hoe je goed brand asset onderzoek doet

Effectieve brand assets zijn beroemd en uniek. Deze twee eigenschappen kun je echter niet zomaar uitvragen. We lichten stap voor stap de methode toe hoe je de kracht van je brand assets alsnog betrouwbaar en valide kunt meten.

De beste brand assets van McDonald's onthuld

Unravel heeft een brand asset onderzoek uitgevoerd naar alle assets van McDonald's. Welke assets zijn onmisbaar voor het merk – en welke bieden ruimte voor verbetering? In dit webinar onthullen we de resultaten.


Best practices

Hoe verzeker je een vliegende start bij de creatie van nieuwe brand assets? En hoe kun je het onderste uit de kan halen van je bestaande assets? We zetten alle do's en don'ts voor je op een rij!

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Sprekers:

Consumentenpsycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait