logo

Brand Health Tracking volgens Byron Sharp

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!

Gratis Lunch-Webinar: 13 december 2023, 12.00 uur. 
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Met de publicatie van het boek "How Brands Grow" in 2010, veroorzaakte Byron Sharp sensatie in de marketingwereld. Hij maakte een einde aan eeuwenoude marketingmythes en pleitte voor empirische wetten die ten grondslag liggen aan de werkelijke groei van merken. Nu, meer dan een decennium later, hebben veel van 's werelds grootste en kleinste merken principes als mental availability, distinctiveness en brede doelgroepen.

Maar terwijl de praktijk van branding duidelijk is veranderd voor veel merken, blijven hun merkgezondheidsindicatoren achter. Veel indicatoren richten zich op de verkeerde KPI's, laten de juiste KPI's buiten beschouwing of meten de juiste KPI's verkeerd. In dit webinar brengen we je volledig op de hoogte van brand trackers op de manier van Byron Sharp. Bovendien gaan we verder dan de bouwstenen van het How Brands Grow-framework door neuromarketingmethoden en -metingen te integreren.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

 👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ De juiste en verkeerde KPI's. Als merk wil je natuurlijk niet de verkeerde KPI's meten en nastreven. We scheiden daarom het kaf van het koren en stellen vast welke brand health metrics echt van belang zijn.

✔️ Pas op met het meten van de juiste zaken op de verkeerde manier. Niets is dodelijker dan de juiste dingen op de verkeerde manier meten. The devil is in the details. We geven duidelijke richtlijnen voor het meetbaar maken van je brand health.

✔️ Brand Health & Neuromarketing. Ook gaan we nog een stapje verder dan Byron Sharp's boeken en onderzoeken we welke methoden uit het vakgebied van consumer neuroscience inzicht in brand health verrijken.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Neuromarketing Expert
Mede-oprichter Unravel

Lead Unravel Behavior

Research Director
Co-founder Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait