29 juni: Gratis Lunch-webinar Branding & Neuromarketing 🧠
logo

Branding & Neuromarketing 🧠

Gratis Lunch-webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

We zijn het er allemaal over eens dat branding onmisbaar is om als merk te groeien. Maar welke brandinggerichte activiteiten en metrics zijn werkelijk zinvol om je merk sterker te maken? Wat voor plek neemt een merk eigenlijk in in onze hersenen? Wat zijn de mythes en feiten rondom branding die de psychologie en neurowetenschappen aan het licht hebben gebracht?

In dit webinar werpen Tom en Tim een wetenschappelijk perspectief op branding. We bespreken de laatste praktische inzichten uit de psychologie en neuromarketing over branding.

Webinar: Branding & Neuromarketing

Gratis lunch-webinar, 45 minuten

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!.

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen
(inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Branding en het brein

Merken zijn niets anders dan geheugennetwerken in ons brein. In het webinar leer je de neurale basis van merken en – belangrijker nog – wat dit betekent hoe je merken sterker kunt maken.


De speerpunten van effectieve branding

Wanneer je je met branding bezighoudt, dan is de kans groot dat je van Byron Sharp's boek 'How Brands Grow' hebt gehoord. Hij ontleedt de drijvende krachten achter merkgroei: mentale en fysieke beschikbaarheid. In het webinar bouwen we voort hierop en geven praktische tips om mentale beschikbaarheid in het brein van de klant op te bouwen.

Branding mythes

Het vakgebied van branding kent geen tekort aan hardnekkige mythes. In het webinar rekenen we af met drie mythes over merken en consumentengedrag, uiteraard ondersteund met solide empirische data.


Zinvolle branding metrics

Hoe krijg je inzicht in de werkelijke gezondheid van je merk? Hoe kom je te weten of je campagnes impact maken? Hoewel je duizend-en-één brand metrics zou kunnen meten, is slechts een fractie ervan veelzeggend over de gezondheid van je merk. We werpen een wetenschappelijke blik op de zin en onzin van brand metrics.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Sprekers:

Consumentenpsycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait