logo

De Psychologie van Conversie Optimalisatie voor B2B

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Elke site kan verkoop en conversie flink verhogen met kennis over psychologie, nudging en consumentengedrag. We denken dan al snel aan consumentgerichte merken, zoals webshops en laagdrempelige diensten. Maar hoe zit het eigenlijk met Business to Business (B2B) bedrijven? 

Is ons brein anders in een B2B dan B2C-context? Welke conversieverhogende tactieken werken zakelijk goed? Welke slaan de plank juist mis? En hoe kun je dit objectief meetbaar maken? In dit webinar geven Diede en Tom praktische antwoorden.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Wat maakt het B2B-brein anders?

Het keuzeproces voor zakelijke producten en diensten is vaak aanzienlijk langduriger en complexer dan voor consumentenproducten. Het brein van de gebruiker is dezelfde, maar de context is anders. In het webinar bespreken we de consequenties hiervan op de mindset van de klant.


Conversiepsychologie voor B2B

De besluitvorming voor B2B-producten en diensten is dan wel anders, maar is op veel momenten nog altijd sterk gedreven door emotie. Ook voor B2B websites kunnen kleine details een groot verschil maken op conversie. We delen de laatste psychologische inzichten over hoe je zakelijk kunt overtuigen met psychologie.

Praktische do's en don'ts

Op basis van cases en gepubliceerde onderzoeken geven we praktische do's en don'ts over hoe B2B-websites hun online conversie kunnen verhogen. 


A/B Testing voor B2B bedrijven

A/B testing laat je de impact van kleine veranderingen aan de website op conversie toetsen. Het is de gouden standaard om doelgericht je conversie te verhogen. Eén probleem: je hebt behoorlijke conversievolumes nodig om goed te kunnen testen, wat voor veel B2B-merken onmogelijk is. Hoe kunnen B2B sites het onderste uit de kan halen?

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights)

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights)

Sprekers:

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait