logo

De Psychologie van
Luxe Merken

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Om als merk aantrekkelijk te worden, is een goede dosis psychologie onmisbaar. En nergens is dat meer het geval dan bij luxe merken. Voordat een merk een exclusief imago en een premium prijs kan bedingen, is het zaak om elk psychologische detail slim in te vullen. Van het logo tot de kassabon.

Welke merkeigenschappen wekken onbewust de associatie met luxe? Wat is de invloed van luxemerken op koopgedrag? En wat zijn de best practices in reclame, retail en ecommerce om het luxevuur op te stoken? In dit webinar geven Tim en Tom praktische antwoorden.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Een luxe merk – hoe word je dat? 

Merken zijn niets anders dan associatieclusters in ons brein. Maar welke associaties moet je aanboren om een luxe merkimago in het brein te verankeren? Hier is veel onderzoek naar gedaan.


Effect van reclame en communicatie

Om een luxe merk te worden is het essentieel hoe je communiceert. Een luxe-associatie kan ontstaan bij specifieke woorden, beelden en communicatie-strategie. In dit webinar delen we de best practices voor reclame en communicatie.

Hoe luxe merken koopgedrag beïnvloeden

Luxe merken krijgen van de shopper een andere behandeling. Vaak gebeurt dit onbewust, maar de invloed op ons koopgedrag is fors. We delen de laatste onderzoeken over de invloed van een luxe merkimago op voorkeur, willingness to pay en loyaliteit.


Luxe in retail en ecommerce

Ook het koopmoment zelf drukt een belangrijk stempel op de luxe-associatie van een merk, of dit nu online of offline is. Van de communicatiestijl van een winkelmedewerker, de bedankpagina van een webshop, tot aan de typografie op een verpakking. 

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait