18 mei: Gratis Lunch-webinar - De Psychologie van Prijsdynamica 🧠
logo

De Psychologie van Prijsdynamica 🧠

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Alles wordt duurder. Met de torenhoge inflatie van dit moment moet bijna elk product eraan geloven. Voor marketeers is dat geen leuke beslissing. Immers, een duurder prijskaartje gaat met meer prijspijn gemoeid.

Wat is het psychologische effect van prijsverhogingen in ons brein? Hoe kun je een prijsverhoging zo slim mogelijk bepalen en communiceren? En hoe kun je met hersenactiviteit de impact ervan op verkoop voorspellen? In dit lunch-webinar onthullen Tim en Tom de laatste praktische inzichten over de psychologie van prijsdynamica.

Webinar: De Psychologie van Prijsdynamica

Gratis lunch-webinar, 45 minuten

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen
(inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Prijsdynamica in het brein

Prijzen worden niet rationeel verwerkt – zoveel is wel duidelijk. Maar hoeveel zijn consumenten werkelijk in de winkel bezig met prijsinformatie? Hoe reageert ons brein op prijsveranderingen? De psychologie geeft heldere en praktische antwoorden.


Prijscommunicatie

Naast het prijsgetal, blijken ook prijscommunicatie en -context een cruciale rol te spelen in de mate van prijsacceptatie onder klanten. We delen psychologische inzichten om prijspijn zo laag mogelijk te houden.

De slimme manier om je prijzen te verhogen

Wist je dat de ene prijs aanmerkelijk meer pijn doet in ons brein dan de andere prijs? Dat komt omdat sommige getallen 'prettig' aanvoelen, terwijl andere getallen prijspijn juist doen toenemen. Met de praktische tips uit dit webinar sla je de plank nooit meer mis.


Voorspel de impact van een prijsverhoging

Prijsverhogingen zijn nooit leuk nieuws, maar vaak valt de impact op verkoop in de praktijk mee. Als merk of retailer wil je graag exact weten tot welk bedrag de klant intuïtief bereid blijft het product aan te schaffen. Met neuromarketing prijsonderzoek kun je dit optimale emotionele prijspunt eindelijk meten.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Sprekers:

Consumentenpsycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait