15 juni: Gratis Lunch-webinar De Psychologie van Breinvriendelijke Schapinrichting 🧠
logo

De Psychologie van Breinvriendelijke Schapinrichting 🧠

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Nergens in retail is psychologie zo essentieel als in schapinrichting. Retailers die het juiste product op de juiste plaats zetten, verkopen meer. Maar die ideale schapinrichting blijkt alles behalve een rationele aangelegenheid. We maken de meeste keuzes onbewust; een effectief schap speelt in op ons onbewuste brein.

Hoe verwerken klanten het schap? Welke factoren zijn van invloed op de hoeveelheid aandacht die een product krijgt? Wat bepaalt de optimale assortimentsgroote en hoe kun je keuzestress verminderen? In dit webinar onthullen Tim en Tom de laatste praktische inzichten uit de psychologie en neuromarketing. 

Webinar: Psychologie van Schapinrichting

Gratis lunch-webinar, 45 minuten

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen
(inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Hoe shoppers het schap echt verwerken

Neuromarketing-onderzoek met Eye Tracking heeft tal van inzichten aan het licht gebracht over hoe we werkelijk winkelen. In dit webinar onthullen we hoe shoppers hun aandacht over het schap verdelen – én wat dit betekent voor de ideale schapinrichting.  


Hoe je zoekintuïties meetbaar maakt

Ons brein blijkt voor elke categorie tal van associaties te volgen in waar we specifieke producten intuïtief verwachten. Wist je dat we glazen verpakkingen lager verwachten dan plastic? Of dat melkchocolade links van pure chocolade verwachten? In dit webinar ontdek je waarom. 

Assortiment

Het is geen verrassing meer dat grote assortimenten tot flinke keuzestress kan leiden, met vaak negatieve gevolgen voor de gemiddelde bestedingen. We delen nieuwe praktische technieken voor schapontwerpers hoe je deze keuzestress kunt sussen.


5 tips voor slimme schapindeling

Je komt de 5 gouden tips te weten om schappen zo breinvriendelijk mogelijk in te richten. Uiteraard ondersteund met wetenschappelijke data en werkelijke impact op sales.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Sprekers:

Consumentenpsycholoog
Lead CRO

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait