logo

Psychologie & Nudging voor Goede Doelen

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Welke psychologische technieken verlagen de drempel tot doneren? Wat zijn de do's en don'ts voor donatiecampagnes? En welke beïnvloedingstechnieken – in tekst én design – maakt goededoelen-communicatie extra overtuigend en activerend?

Vanuit de gedragswetenschappen zijn er veel inzichten opgedaan over hoe goede doelen hun bereik en donaties kunnen vergroten. Vaak door kleine subtiele veranderingen in communicatie en design. In dit webinar delen we de laatste inzichten en praktische tips.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Psychologie en nudging voor goede doelen

Veel van het psychologische onderzoek naar overtuiging en beïnvloeding is oorspronkelijk getest met goededoelen-communicatie. Kleine tweaks in communicatie en het conversieproces blijken van grote invloed om het aantal donateurs én de hoogte van de gemiddelde donaties.


Copywriting tips

Van activatiemails tot online advertenties – en van deur-tot-deur pitches tot flyers in de brievenbus. Vele communicatievormen voor goede doelen zijn tekstgedreven. In het webinar leer je effectieve copywriting-technieken die de kans op donatie verhogen.

Campagnes voor goede doelen

Los van de nudges op het conversiemoment proberen goede doelen ook donaties te verwerven met campagnes. Welke boodschappen spreken ons emotioneel aan? Welke emoties en overtuigingstechnieken hebben echt voorspelbaar invloed op (donatie)gedrag? We delen de laatste inzichten uit de wetenschap.


De psychologie van doneren

Waarom doneren mensen eigenlijk? En welke psychologische krachten houdt mensen juist tegen? Wanneer je begrijpt hoe doneren psychologisch in ons brein werkt, kun je hier effectief het donatieproces en communicatie op afstemmen om conversie te verhogen.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait