logo

De neuromarketing achter duurzaamheids-communicatie

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Steeds meer merken en winkels verduurzamen hun productaanbod. Maar hoe zorg je ervoor dat er ook werkelijk een duurzamer gevoel beklijft in het brein van de klant? Objectief duurzamer zijn is niet genoeg: je moet ook de onbewuste duurzaamheidsassociaties activeren. Daarvoor is het essentieel elk touch point slim in te steken: winkel, schap, verpakking, prijs, website, folder en je reclames. 

In dit webinar delen Tim en Tom praktische inzichten over hoe je op elk moment van de customer journey en duurzamere merkperceptie aanwakkert. Je leert hoe kleine details een groot verschil kunnen maken in het merkimago dat beklijft.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ De psychologie van duurzaamheidsperceptie. Het ene merk voelt duurzamer dan het andere. Deze perceptie komt grotendeels onbewust tot stand door kleine psychologische details.

✔️ Duurzaamheid op elk touch point. Wanneer je als merk wilt werken aan je duurzaamheidsperceptie, dan is het essentieel elk touch point te benutten: winkel, schap, verpakking, prijs, website, folder en je reclames. 

✔️ Hoe je duurzaamheisperceptie meet. Hoe duurzaam wordt je merk eigenlijk gepercipieerd? Bewust uitvragen geeft hierin maar een zeer beperkt beeld. Neuromarketing-onderzoek maakt voor het eerst de onbewuste associaties meetbaar.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait