logo

De Psychologie van Effectieve Gedragsbeïnvloeding 🧠

Gratis Lunch-webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!  

👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Het sturen van menselijk gedrag in de gewenste richting kan een uitdagende klus zijn, zelfs wanneer je een rijk arsenaal aan evidence-based beïnvloedingstechnieken tot je beschikking hebt. Communicatiecampagnes die jongeren informeren over de gevaren van alcohol blijken geen druppel verschil te maken. Afschrikwekkende afbeeldingen op sigarettenpakjes leiden tot meer opgestoken sigaretten, in plaats van minder.

Veel gedragsinterventies veranderen niets aan de gedraging die ze willen veranderen. Sterker nog, soms verergeren ze het probleem zelfs. Tijdens dit webinar ontdek je welke gedragsfactoren daadwerkelijk bepalend zijn voor de effectiviteit van gedragsinterventies. 

Kortom: Hoe ontwikkel je een effectieve gedragsinterventie?

Webinar: Effectieve Gedragsbeïnvloeding

Gratis lunch-webinar, 45 minuten

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen
(inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Wat is gedragsbeïnvloeding?

Gedragsproblematiek komt voor in vele vormen. Dit geldt ook voor interventies. Maar helaas zijn deze zelden effectief. Wat houdt deze wetenschappelijke vorm van gedragsbeïnvloeding in en waarom is dit wél effectief?


Vier typen gedrag

Gedrag laat zich niet zomaar sturen. Om een goede interventie op te zetten is een eerste stap het begrijpen van waar dit gedrag vandaan komt. We gaan kijken naar 4 verschillende vormen van gedrag. Ook leer je waarom dit essentiële informatie is wanneer je aan de slag gaat met gedragsbeïnvloeding

Effectieve beïnvloeding in 5 stappen

Bij Unravel zetten we effectieve interventies op aan de hand van het PATHS model. We nemen je mee door dit model en laten je zien hoe en waarom een model kan bijdragen aan effectieve gedragsverandering. Ook maak je kennis met mogelijke valkuilen in dit proces om deze in het vervolg te kunnen voorkomen.


Aan de slag: Fake news voorbeeldcase

Fake news en misinformatie nemen explosief toe. Ze hebben – direct en indirect – vat op onze denkbeelden, en kunnen samen met aandachtsgerichte social media algoritmen een giftige cocktail vormen die ontaardt in een sterk vijandige en gepolariseerde samenleving. Begrijpelijk dat de roep om ‘iets te doen’ steeds luider wordt. Samen gaan we kijken hoe je een effectieve interventie voor dit probleem bedenkt.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Sprekers:

Behavior Science Instructor
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait