✓ MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023 ✓ Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

Eye Tracking in Gedragsverandering & Nudging

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!  
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Eye Tracking is wijdverspreid in marketing, maar nog altijd een waanzinnig onderbenutte onderzoekstechniek bij gedragsveranderingscampagnes. Met Eye Tracking krijg je een gedetailleerd inzicht in welke informatie verwerkt en gemist wordt, en in welke volgorde dit gebeurt. Hiermee brengt het zeer concrete oorzaken en beïnvloedingskansen aan het licht.

Unravel zet veelvuldig eye tracking in bij gedragsverandering en nudging. Van verkeer tot in de supermarkt. En van de buitenruimte tot in de beleving van attracties. In dit webinar leer je wat voor soort inzichten eye tracking aan het licht brengt. 

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Ontdek de werkelijke oorzaken achter gedrag. Aandacht speelt een cruciale rol in succesvolle gedragsverandering. Eye tracking geeft inzicht in hoe aandacht werkt binnen een specifieke omgeving.

✔️ Praktische cases. Om het direct lekker concreet te maken delen we praktische cases over hoe we eye tracking hebben ingezet om doelgerichter gedrag te kunnen veranderen.

✔️ Aandacht meten én sturen. Eye tracking maakt aandacht en informatieverwerking objectief meetbaar. Dit geeft gouden inzichten over hoe je de aandacht doelgericht kunt sturen op de cruciale momenten om tot effectieve beïnvloeding te komen.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙

Gedragspsycholoog
Managing Director Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Win hét collectors item

Yes, er valt ook nog wat te winnen tijdens onze lunch-webinars. Het is namelijk altijd lekker druk in de chat met allerlei vragen. Dat waarderen we enorm! Stel jij de beste vraag van de webinar? Dan krijg jij een uniek cadeau: de Unravel Mok met elke keer weer een andere bias erop. Elke mok is uniek, dus sparen maar!

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait