6 juli: Gratis Lunch-webinar Eye Tracking Wetten: Hoe we Websites Écht Verwerken 🧠
logo

Eye Tracking Wetten: Hoe we Websites Écht Verwerken 🧠

Gratis Lunch-webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Wat is op een webpagina het eerste wat in het oog springt? Hoe verspreidt de aandacht zich over een website? Deze kennis is onmisbaar om de juiste content en interactie-elementen op de juiste plaats te zetten. De werkelijkheid blijkt heel wat complexer dan het veelgehoorde F-patroon en Z-patroon van aandacht.

In dit webinar onthullen Diede en Tom de laatste Eye Tracking inzichten over hoe we websites verwerken. We lichten de wetmatigheden toe in het kijkgedrag van bezoekers, en praktische tips hoe je hier slim op kunt inspelen. Ook delen we inzichten over hoe je op basis van kijkpatronen gebruiksproblemen kunt ontdekken in usability onderzoek. 

Webinar: Hoe we websites verwerken

Gratis lunch-webinar, 45 minuten

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen
(inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Eye Tracking Wetten

Website-bezoekers blijken tal van wetmatigheden te volgen in waar hun aandacht op een website heengaat. Door deze goed te begrijpen kun je effectievere sites, webshops en apps maken. In dit webinar leer je de belangrijkste aandachtswetten, ondersteund met solide Eye Tracking data.


Hoe kijkpatronen verbeterpunten aan het licht brengen

Met neuromarketing usability onderzoek meten we de kijkpatronen van gebruikers (en optioneel hun hersenactiviteit) om te ontdekken op welke fronten de gebruiksvriendelijkheid kan worden verbeterd. Specifieke kijkpatronen blijken samen te hangen met specifieke verbeterkansen, zoals het niet kunnen vinden van informatie, desinteresse en moeite.

Hoe zit dat dan op mobiel?

We kijken met hele andere ogen naar een desktop website dan op mobiel. Wat zijn de belangrijkste verschillen en wat kun je daar praktisch mee in de optimalisatie voor mobile?


Meer dan een F-patroon of Z-patroon

Wanneer je denkt dat bezoekers elke website braaf volgens een F- of Z-patroon verwerken, dan heeft eye tracking een aantal verrassingen voor je in petto. In dit webinar krijg je inzicht in hoe bezoekers online content daadwerkelijk verwerken, doorvertaald naar essentiële best practices en do's en don'ts.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Sprekers:

Behavior Science Instructor
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait