logo

De 5 Meest Gemaakte Fouten in Gedragsbeïnvloeding

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Een campagne tegen alcoholgebruik onder jongeren bleek onbedoeld te resulteren tot méér alcoholconsumptie. Een nudge gericht tegen appen achter het stuur bleek mensen juist sneller naar hun telefoon te laten grijpen. Pogingen tot gedragsbeïnvloeding gaan vaak mis. Ze hebben geen vat op het te veranderen gedrag of – erger nog – ze werken contraproductief. Vaak had dit gemakkelijk voorkomen kunnen worden.

In dit webinar bespreken we de 5 meest gemaakte fouten in gedragsbeïnvloeding. Enerzijds fouten die te maken hebben met het negeren van de psychologische principes van gedragsverandering. Maar ook fouten die oplaaien bij het verkeerd gebruik van die beïnvloedingsprincipes. Diede en Tom lichten het aan je toe.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Full Name*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Bewust en onbewust gedrag. Veel ineffectieve pogingen tot gedragsverandering zijn simpelweg te rationeel. Ze richten zich op informatie en bewustwording, maar gaan geheel voorbij aan de werkelijke mechanismen die het gedrag bepalen. 

✔️ Psychologie biedt geen garantie succes. Ook wanneer je volop grijpt uit de evidence based beïnvloedingstechnieken of nudges, is dat absoluut geen zekerheid op succes. Grote kans dat de interventie op de verkeerde psychologische knop inspeelt. In het webinar zetten leggen we uit hoe het zit.

✔️ Timing. Soms is het probleem niet de interventie zelf, maar de timing ervan! Context en timing spelen een grote rol in de bevattelijkheid van iemand om gedrag te veranderen.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Expert Gedragsverandering
Managing Director Unravel Behavior

Lead Unravel Behavior

Research Director
Co-founder Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait