logo

Gedragsverandering en nudging in het verkeer

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Psychologie kan een belangrijke bijdrage leveren aan tal van kwesties die zich elke dag in het verkeer voordoen. Hoe vergroot je met subtiele nudges de opvolging van verkeersregels? Hoe kun je mensen prikkelen vaker de auto te laten staan en de fiets of het OV te pakken? En hoe kun je tijdelijke verkeerssituaties, zoals wegwerkzaamheden en events, psychologisch in goede banen leiden? 

In dit webinar geven we praktische evidence-based antwoorden op vragen als deze. En dat doen we niet alleen, want Fawad-Khan Bahadur van BUKO Infrasupport schuift aan. Hij zal zijn expertise delen over de psychologische aanpak om tijdelijke verkeerssituaties helder te communiceren en weerstand te verlagen.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + key insights):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

De psychologie van verkeersveiligheid

De werking van het menselijk brein leidt niet altijd tot de meest veilige verkeersdeelname. Van te hard rijdende automobilisten – tot fietsen die zich onsterfelijk lijken te wanen. In dit webinar belichten we diverse interessante cases over effectieve veranderingen aan de omgeving die tot positieve gedragsverandering leiden.


De juiste aanpak bij tijdelijke verkeerssituaties

Stel: het verkeer moet vanwege wegwerkzaamheden voor een paar weken omgeleid worden. Hoe pak je dat nou psychologisch slim aan? Hoe voorkom je weerstand? We bespreken praktische do's en don'ts. Psychologie is daarbij essentieel, zowel bij de verkeerssituatie ter plekke als in de communicatie vooraf.

Gedragsverandering: laat die auto staan

Hoe krijg je mensen zover de auto te laten staan en te kiezen voor een duurzamer vervoersmiddel zoals de fiets en het OV? Van oudsher hoor je in deze kwestie vooral economische maatregelen zoals belastingen en subsidies. Maar juist de psychologie kan hierin een belangrijke rol vervullen.


Gebruik data om te optimaliseren op persoonlijkheid

Wat de meest optimale communicatie is verschilt van persoon tot persoon. Moderne innovaties en gebruik van data maken het mogelijk hierop te optimaliseren. We geven praktische voorbeelden van cases die succesvol de juiste boodschap naar de juiste doelgroep hebben gebracht.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers:

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait