logo

De Psychologie van de Beste Kerstcommercial 🧠

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!  
👇  Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting) 👇

Elk jaar reikt Unravel de felbegeerde Award uit voor de Beste Kerstcommercial volgens het brein – ook in 2022. En hoewel december nog wel even van ons verwijderd is, staat voor menig merk de productie nu op het punt van beginnen! Hoog tijd dus voor een webinar die je een vliegende start geeft bij de productie van een kerstcommercial. Wat is de psychologie achter een ijzersterke kerstcommercial?

In dit neuromarketing webinar delen we de terugkerende bevindingen van de afgelopen jaren wat kerstcommercials effectief maakt. Tim en Tom geven praktische do’s en don’ts die je kerstcommercial extra pakkend maken. 

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇  Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Neuromarketing-inzichten over effectieve kerstcommercials

Unravel Research gebruikt wekelijks Eye Tracking en EEG (hersenactiviteit) om reclames te testen. Hiermee kunnen we het succes van reclames voorspellen. Ook zien we precies welke scènes en elementen werken, en welke niet. Wat hebben we de afgelopen jaren zien falen en slagen in de kerstcommercials?


Onbewuste invloeden van reclame

Reclames worden grotendeels onbewust verwerkt. Kleine details kunnen een verrassend groot effect hebben op de uiteindelijk impact. In dit webinar geven we praktische voorbeelden hiervan voor kerstcommercials: van verhaallijnen, tot het effect van camera en lens op emotie.

Leer van het werk van anderen

We kunnen ontzettend veel leren van data uit het verleden. Speciaal voor dit webinar zijn we daarom in de breindata van de afgelopen jaren gedoken om voor jou de meest kenmerkende findings op een rij te zetten. In dit webinar lichten we ze praktisch toe, ondersteund met videofragmenten voorzien van breindata en eye tracking uit.


Woensdag 21 december: Award Beste Kerstcommercial 2022

Zet het maar alvast in je agenda: in het lunch-webinar van woensdag 21 december zal Unravel de Awards voor de beste kerstcommercials van 2022 uitreiken. 

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Sprekers:

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait