logo

5 Gouden Wetten voor Effectieve Reclame 🧠

Gratis Lunch-webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
  
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Het neuromarketing-onderzoeksbureau Unravel Research viert dit jaar zijn tienjarig bestaan. In deze tijd hebben we ruim 800 reclames onderzocht. En met de multiclient-onderzoeken (die inmiddels op wekelijkse basis plaatsvinden!) zullen we dit jaar nog de 1000e commercial aantikken. 

Door zoveel reclames te onderzoeken op hun effectiviteit, krijgen we inzicht in de wetmatigheden die schuilgaan achter impactvolle campagnes. In dit webinar delen we de 5 cruciale wetten achter effectieve reclame. Praktisch en direct toepasbaar voor elk merk en reclamemaker.

Webinar: 5 Gouden Wetten voor Effectieve Reclame

Gratis lunch-webinar, 45 minuten

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen
(inclusief slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Strategie & Insteek

Humor, informatie of zelfs irritatie? Er zijn tal van denkbare aanvliegroutes voor een reclameboodschap. We lichten toe welke er zijn en onder welke omstandigheden ze werken.


De rol van het merk

Uiteindelijk wil je dat je reclamecampagne een positieve impact maakt op je merk. Hetzij direct (in de vorm van een salesstijging) of indirect (in de vorm van een hogere merkvoorkeur en sterker merkimago). We geven praktische tip hoe je de impact van campagne op merk kunt maximaliseren.

Montage, stijl en camerabewegingen

Montagestijl, camerabewegingen en de algehele art direction is van verrassend grote invloed op de effectiviteit van een reclame. We lichten in dit webinar de do's en don'ts toe op het gebied van videoproductie.


Hoe je met neuro consistent effectievere campagnes maakt

Wanneer je als merk je reclames test met neuromarketing-onderzoek met Eye Tracking en EEG, dan zal je consistent effectievere campagnes lanceren. In het webinar krijg je tastbaar inzicht in hoe deze onderzoeken eruit zien en wat ze je opleveren.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Sprekers:

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel 

Research Director
Mede-oprichter Unravel

Please wait