logo

Hoe Meet je je Werkelijke Merkimago? 🧠

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Iedereen die ook maar iets met branding doet voelt dat Merkimago een essentieel stukje DNA is van elk succesvol merk. Maar wat is merkimago nu eigenlijk precies voor ons brein? Hoe vindt imago precies haar uitwerking op koopgedrag. En hoe kun je zoiets onbewusts als merkimago eigenlijk meten?

In dit webinar werpen we een neuromarketing blik op merkimago. We delen de laatste praktische inzichten over het belang van merkimago, hoe je het als merk kunt versterken en hoe je het gemakkelijk en snel kunt meten in het brein van de klant. 

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

De verrassende effecten van merkimago

Een positief merkimago brengt tal van gunstige effecten met zich mee voor het bijbehorende merk. Sommige van die effecten zijn logisch (we zijn meer geneigd deze merken te kopen), maar er blijken ook een aantal verrassende positieve én negatieve effecten verbonden aan je merkimago!


Merkimago is onbewust –
en zo meet je het

We zijn ons slechts voor een klein gedeelte bewust van het rijke netwerk aan merkassociaties waarmee merken in ons geheugen liggen verankerd. Door innovatieve methoden uit de neuromarketing is het nu voor het eerst mogelijk die onbewuste associaties meetbaar te maken. We lichten toe hun je dit in het voordeel van je merk kunt inzetten.

Hoe het brein merken verwerkt

Slimme merken stemmen hun merkimago af op hoe het brein werkt. Op welke imago-eigenschappen moet je je eigenlijk richten? Dat hangt van een aantal factoren die, zodra je ze kent, je eenvoudig praktische kunt toepassen om elk facet van je marketing maximaal te laten bijdragen aan je merkimago. 


Best practices voor een sterk merkimago

Van category entry points tot functionele benefits. En van merkpersoonlijkheid tot aan persoonlijke identificatie door de doelgroep. Er is geen tekort aan branding KPI's die je als merk zou kunnen omarmen. In het webinar geven we best practices over wanneer welke merkassociatie bijdraagt aan het succes van je merk in de markt.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers:

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait