logo

Hoe Nudging Mensen (en Jezelf) Gelukkiger Maakt

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Je leest steeds vaker dat we met z'n allen steeds ongelukkiger worden. Maar is dat eigenlijk wel zo? Is het mogelijk om met simpele psychologische technieken en nudges de wereld – en jezelf – blijvend gelukkiger te maken? Wat is de invloed van onze omgeving? Hoe hangt consumptiegedrag samen met geluk?

In dit webinar duiken Diede en Tom in de wetenschap achter geluk. Je krijgt praktische inzichten over hoe deze psychologische kennis kan worden om de samenleving gelukkiger te maken. 

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Geluk anno 2022

Hoog tijd om af te rekenen met de talloze mythes die rondwaren over geluk. In dit webinar werpen we daarom een nuchtere blik op onze geluksstatus anno 2022. Die inzichten zijn behoorlijk verrassend, en bij vlagen gelukkigmakend!


Geluk en consumptie

Het aloude motte dat 'Geld niet gelukkig maakt' blijkt niet helemaal waar. Sterker nog, consumentenpsychologen komen met een geheel eigen stelling: "If money doesn't make you happy, then you probably aren't spending it right." In dit webinar delen we praktische vondsten over hoe wat we kopen samenhangt met hoe gelukkig we zijn.

Geluk in ons brein

In hun streven naar geluk doen mensen niet altijd de dingen die hen daadwerkelijk gelukkig maken. Sterker nog, meer dan ons doen we precies het omgekeerde. In dit webinar leer je hoe geluk in onze hersenen tot stand komt, en wat dit betekent voor het aanwakkeren van geluk bij jezelf en anderen.


Nudge naar geluk

Overheden en organisaties blijken een bepalende rol te kunnen spelen in het geluk van onze samenleving. Maar vaak ontbreekt de kennis over welke psychologische bouwstenen werkelijk tot blijvend geluk leiden. In dit webinar zetten we ze op een rij, met concrete voorbeelden van interventies die het geluk onder grote groepen mensen succesvol hebben vergroot.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers:

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait