✓ MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023 ✓ Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

De Zin en Onzin van de NPS

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: 17 juli 12.00 uur. 
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

De Net Promotor Score (NPS) is een ongekend populaire metric van klanttevredenheid en soms zelfs algehele brand health. De meting is goedkoop, snel en simpel. Tegelijkertijd krijgt de NPS de nodige kritiek te verduren. Zo stelt Byron Sharp (auteur van How Brands Grow) dat marketeers zich blindstaren op NPS door deze eenvoud, maar dat het hen weerhoudt te meten wat werkelijk zinvol is.

In dit webinar is het tijd om de balans op te maken. We duiken in de zin en onzin van de NPS.  Wat zegt een NPS score nu eigenlijk? Wat voorspelt het wel en – belangrijker nog – wat voorspelt het juist niet? Zo krijg je praktisch inzicht over de inzet van de NPS in branding en marketing.

Wanneer?

Woensdag 17 juli 2024, 12:00-12:45.

👇 Schrijf je hieronder in, ook als je de opname wilt ontvangen
(let op, slechts 300 plekken):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Wat zegt de NPS eigenlijk? De NPS is super snel en simpel te meten. Maar wat zegt deze score nu werkelijk over klanttevredenheid en merkgezondheid?

✔️ Kritiek op de NPS. Veel NPS-kritiek komt erop neer dat de score wordt ingezet daar waar deze niet voor bedoelt is. Waar zou je de NPS wel en niet voor moeten toepassen?

✔️ Wat voorspelt de NPS? In de wetenschap zijn volop studies gedaan naar hoe de NPS samenhangt met werkelijk koopgedrag onder klanten en toekomstige merkgezondheid. Wat vertelt de NPS je – en wat niet?

Let op: slechts 300 plekken beschikbaar.

Sprekers 🎙

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Let op: slechts 300 plekken beschikbaar.

Win hét collectors item

Yes, er valt ook nog wat te winnen tijdens onze lunch-webinars. Het is namelijk altijd lekker druk in de chat met allerlei vragen. Dat waarderen we enorm! Stel jij de beste vraag van de webinar? Dan krijg jij een uniek cadeau: de Unravel Mok met elke keer weer een andere bias erop. Elke mok is uniek, dus sparen maar!

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait