logo

Machine Learning en AI Tools in Neuromarketing

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!  
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Hoe goed kun je aandacht voorspellen door middel van machine learning algoritmen? Op welke manieren wordt AI ingezet om de inzichten van neuromarketing-onderzoek betrouwbaarder en concreter te maken? En hoe kun je de impact van je reclames en andere communicatie versterken met AI tools?

In dit webinar delen Tim en Tom zien hoe AI in (neuro)marketing wordt ingezet. Ook geven ze een inkijkje in de gloednieuwe AdVisor tool, waarmee je je reclame kunt keuren aan de hand van een groot aantal best practices voor effectieve reclames.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Aandacht voorspellen. Hoe kun je AI tools gebruiken om de aandacht voor een reclame, verpakking en andere designs automatisch te voorspellen? Zijn deze tools betrouwbaar?

✔️ AI in analyses. De voorspellende waarde van breindata op marktuitkomsten is de afgelopen jaren op uiteenlopende fronten aangetoond. In veel gevallen wordt daarbij AI ingezet om complexe data te vertalen naar concrete uitkomsten.

✔️ Ontdek AdVisor. Advisor is door Unravel ontwikkeld als tool om razendsnel je reclame-uitingen te testen op de bewezen best practices uit neuromarketing. In het webinar krijg je een concrete demo

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait