logo

Branding op Menselijke Kernmotivaties

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Merken die inspelen op de universele motivaties en drijfveren van het brein boeken meer succes. Maar wat zijn deze motivaties precies? Hoe ontdek je als merk exact welke motivaties belangrijk zijn voor de categorie waarin je opereert? En hoe kun je je merkimago doelgericht versterken door solide associaties op te bouwen met deze motivaties?

In dit webinar werpen Tim en Tom een biologische blik op branding. Je krijgt praktisch inzicht in de onbewuste menselijke motivaties die achter onze koopbeslissingen schuilgaan. En je leert deze inzichten direct toe te passen om je merk te presenteren op wat het brein aanspreekt.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Menselijke motivatie als kern van branding. We zetten de 8 universele menselijke drijfveren op een rij die schuilgaan achter onze merkvoorkeuren.

✔️ Motivatiegericht positioneren. Je leert hoe je exact kunt meten welke motivaties belangrijk zijn voor de categorie van jouw merk, én hoe je concurrenten daarop scoren. Cruciaal voor motivatiegericht positioneren.

✔️ Merkimago onbewust versterken. Wat zijn nu de do's en don'ts om het gewenste merkimago op te bouwen? Wanneer moet je het in blokletters uitschreeuwen? Wanneer moet je juist subtiel zijn? We geven praktische tips op verschillende touch points met de klant.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Research Director
Mede-oprichter Unravel

Lead Unravel Behavior

Neuromarketeer
Mede-Oprichter Unravel

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait