logo

Neuro Usability Onderzoek: Meer Conversie en Blijere Klanten

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Laten we er geen doekjes om winden: ons brein is lui. Gebruiksvriendelijkheid en online verkoop gaan om die reden hand in hand. Websites en apps die hun klanten zo min mogelijk dwingen tot nadenken kunnen rekenen op meer verkoop en blijere klanten. 

Om te meten in hoeverre een site of app gebruiksvriendelijk is, biedt klassiek uitgevraagd usability onderzoek een sterk vertroebeld beeld. Om werkelijk inzicht te krijgen in het ervaren gebruiksgemak, moeten we ons wenden tot het brein. In dit webinar krijg je praktisch inzicht in neuro usability onderzoek: hoe het werkt, wat het oplevert en hoe je er nu direct van kunt profiteren.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + key insights):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Zo krijg je inzicht in de werkelijke gebruikservaring

Gebruiksonderzoek richtte zich van oudsher enkel op de bewuste beleving van de gebruiker. De respondent werd van over de schouder geïnterviewd, of moest hardop uitspreken hoe ze elke stap in de flow ervaaren. Eén probleem: deze methoden dwingen tot rationeel nadenken, en dat is nou net niet de mindset waarmee gebruikers normaliter met een site interacteren. 


Al je vragen beantwoord

Waarom zijn 's wereld meest succesvolle websites niet moeders mooiste? Is het noodzakelijk om mobiel en desktop apart te onderzoeken en optimaliseren? Is een negatieve ervaring altijd nadelig? En wat zijn de meest voorkomende usability-problemen?

Unravel voert jaarlijks tientallen usability projecten uit. In dit webinar geven we concrete evidence-based handvatten bij bovenstaande vraagstukken.

Hoe neuro usability onderzoek werkt

In het webinar krijg je inzicht in alle belangrijke ins en outs van neuro usability onderzoek. 

  • Het belang van realistische onderzoekssetting
  • Onderzoeksdesign voor een single flow sessie
  • Apparatuur (eye tracking en EEG)
  • Metrics

Van UX-problemen naar meer conversie

Onderzoek naar de gebruikservaring heeft enkel nut wanneer je de verkregen inzichten kunt inzetten om meer verkoop en klanttevredenheid te realiseren. In het webinar laten we zien hoe je onderzoeksinzichten doorvertaalt naar concrete verbeteringen en deze test op hun effectiviteit met A/B tests.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers:

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait