✓ MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023 ✓ Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

Neuromarketing & Bier

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: 31 juli, 12.00 uur. 
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Unravel heeft de afgelopen veelvuldig neuromarketingonderzoek gedaan binnen de biercategorie. En dat is ook niet zo gek, want uitgerekend bij de kenmerken van deze categorie heeft neuromarketing veel bieden. Veel sterke merken, emotiegedreven keuzeprocessen en een rijkheid aan verpakkingsdesigns.

In dit webinar bespreken we de krachtigste toepassingsgebieden van neuromarketingonderzoek, allemaal bezien vanuit de biercategorie. We gaan kijken naar hoe de bierkoper werkelijk kiest (neuro decision trees), wat een biermerk aantrekkelijk maakt (emotionele drivers) en wat een verpakking doet opvallen.

Wanneer?

Woensdag 31 juli 2024, 12:00-12:45.

👇 Schrijf je hieronder in, ook als je de opname wilt ontvangen
(let op, slechts 300 plekken):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Hoe kiest de shopper voor het bierschap? Met eye tracking heeft Unravel onderzocht wat de werkelijke wetten zijn die het keuzeproces van de bierconsument definiëren.

✔️ Category drivers van bier. Elke categorie kent haar eigen emotionele drivers die consumenten bewust of onbewust nastreven. Unravel heeft deze recentelijk onderzocht en zal de resultaten delen in dit webinar.

✔️ Packaging. Wat zijn de succesprincipes van verpakkingen in de biercategorie? En hoe kun je het succes van een verpakking met neuro onderzoeken?

Let op: slechts 300 plekken beschikbaar.

Sprekers 🎙

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Let op: slechts 300 plekken beschikbaar.

Win hét collectors item

Yes, er valt ook nog wat te winnen tijdens onze lunch-webinars. Het is namelijk altijd lekker druk in de chat met allerlei vragen. Dat waarderen we enorm! Stel jij de beste vraag van de webinar? Dan krijg jij een uniek cadeau: de Unravel Mok met elke keer weer een andere bias erop. Elke mok is uniek, dus sparen maar!

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait