logo

Neuromarketing voor Diensten

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Onze webinars zitten vaak vol voorbeelden van neuromarketing-onderzoek voor tastbare producten. Maar hoe zit het met diensten? Ook als je geen fysiek product hebt, kan je veel voordeel halen uit neuromarketing-onderzoek en technieken. Van verzekeraars tot software, en van streamingdiensten tot b2b services.

In dit webinar leer je wat diensten uniek maakt in het brein. Door het keuzeproces te begrijpen, kun je deze beter meten én beïnvloeden. Tim en Tom delen praktische tips en inzichten om je dienst gedurende elke stap in de customer journey aantrekkelijk te maken voor het brein.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ De psychologische mindset bij diensten. Wanneer consumenten een dienst afnemen, dan voelt dat voor het brein anders dan bij een fysiek product. Wat zijn de gevolgen hiervan voor het keuzeproces en de meest effectieve marketing?

✔️ Maak je dienst aantrekkelijker met neuromarketing. Of je nu een fysiek product of een dienst aanbiedt, er schuilt altijd een merk achter. En juist dat merk heeft onbewust een grote invloed op wat je klant kiest.

✔️ Optimaliseer de customer journey. Diensten kennen een andere customer journey dan fysieke producten. Je leert welke touch points je met neuromarketing kunt optimaliseren om meer klanten te converteren.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Neuromarketing Expert
Mede-oprichter Unravel

Lead Unravel Behavior

Research Director
Co-founder Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait