logo

Neuromarketing & Entertainment: TV, Film & Muziek

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!

Gratis Lunch-Webinar: 27 september 2023, 12.00 uur. 
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Bij neuromarketing denk je misschien al snel aan reclame. Maar wist je dat ook in de entertainmentwereld volop gebruik wordt gemaakt van de methoden en inzichten van neuromarketing? Van TV pilots tot muziek. En van geschreven content tot bioscoopfilms. 

De afgelopen jaren zijn er veel baanbrekende onderzoeken verricht hoe neuromarketing al in een vroeg stadium kan voorspellen wat het succes van een film, song of TV-programma is. In dit webinar bespreken Tim en Tom de interessantste inzichten en toffe voorbeeldcases.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Neuromarketing en film. Wist je dat we op basis van hersenactiviteit bij het zien van een filmtrailer kunnen voorspellen of die film een hit wordt in de bioscoop? We bespreken hoe neuro ingezet kan worden in het detecteren van kaskrakers.

✔️ Neuromarketing en muziek. Elke platenmaatschappij is er voortdurend naar op zoek: nummers met hitpotentie. Ook hier blijkt dat je in het brein kunt detecteren of een muzieknummer die magische X-factor bezit om een hit te worden.

✔️ Neuromarketing en TV/Streaming. Van het testen van TV-pilots tot het detecteren van uitstapmomenten gedurende een TV-programma die de kijkcijfers laten instorten. Neuro kent een geweldig toepassingsgebied in de wereld van TV en Streaming.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Research Director
Mede-oprichter Unravel

Lead Unravel Behavior

Neuromarketing Expert
Mede-oprichter Unravel

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait