logo

Neuromarketing & Prijsperceptie

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!

Gratis Lunch-Webinar: 31 januari 2024, 12.00 uur. 
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Prijsperceptie verloopt niet rationeel. Een winkel, categorie of merk roept in ons brein automatisch een 'prijsgevoel' op, dat slechts in beperkte mate samenhangt met de werkelijk gehanteerde prijzen. Zo kan het gebeuren dat iets relatief duur is, maar voordelig aanvoelt – of andersom. Prijsperceptie is pure psychologie.

In dit webinar zetten we de factoren op een rij die allesbepalend zijn in de perceptie van een prijs. Buiten het prijskaartje zelf doen inrichting, in-store communicatie, service, website en algehele (merk)communicatie een stevige duit in het zakje. Tim en Tom delen praktische tips hoe je psychologisch prijsperceptie naar je hand kunt zetten.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Prijskaartje en product. Welke technieken zijn er om met strategische prijsniveaus en productplaatsing de prijsperceptie gunstig te beïnvloeden?

✔️ Inrichting: offline en online. De wijze waarop een winkel of website is ingericht heeft een buitensporig groot effect op prijsperceptie. We delen evidence based tips hoe je hiermee onbewust het gevoel van voordeel of juist luxe kunt activeren.

✔️ Communicatie. De wijze waarop een merk communiceert kleurt prijsperceptie. We kijken zowel naar merkcampagnes als promotiecampagnes, want allebei zijn ze van invloed!

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Neuromarketing Expert
Mede-oprichter Unravel

Lead Unravel Behavior

Research Director
Co-founder Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait