✓ MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023 ✓ Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

De Neuromarketing van Beleving

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: 7 augustus, 12.00 uur. 
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Wat is de X-factor die een beleving uniek en memorabel maakt? Welke psychologische principes kunnen retailers, attracties en entertainmentproducenten gebruiken om hun creaties zo sterk mogelijk in het brein van hun consument te verankeren?

In dit webinar gaan we in op hoe ons brein zich een beleving in het geheugen wegschrijft. Door hier op in te spelen, kun je doelgericht belevenissen verbeteren en de word-of-mouth erover aanjagen. We delen praktische tips en cases waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

Wanneer?

Woensdag 7 augustus 2024, 12:00-12:45.

👇 Schrijf je hieronder in, ook als je de opname wilt ontvangen
(let op, slechts 300 plekken):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Beleving voor het brein. Wist je dat onze hersenen een beleving anders herinnerden dan hoe we het daadwerkelijk ervaarden op het moment zelf? Door hier slim op in te spelen, maak je belevingen doelgericht memorabel.

✔️ Retail, attracties en entertainment. In het webinar maken we de psychologische technieken direct praktisch met toffe cases van uiteenlopende belevingen zoals retail, attracties en entertainment.

✔️ Maak onbewuste beleving meetbaar. Met neuromarketing kunnen we meten hoe mensen een beleving werkelijk ervaren. We delen toffe voorbeelden.

Let op: slechts 300 plekken beschikbaar.

Sprekers 🎙

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Let op: slechts 300 plekken beschikbaar.

Win hét collectors item

Yes, er valt ook nog wat te winnen tijdens onze lunch-webinars. Het is namelijk altijd lekker druk in de chat met allerlei vragen. Dat waarderen we enorm! Stel jij de beste vraag van de webinar? Dan krijg jij een uniek cadeau: de Unravel Mok met elke keer weer een andere bias erop. Elke mok is uniek, dus sparen maar!

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait