✓ MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023 ✓ Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

Nudging en psychologie in (deel)mobiliteit, parkeren en vervoer

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: 24 juli, 12.00 uur. 
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Nederland staat de komende jaren voor forse uitdagingen op het gebied van (deel)mobiliteit, parkeren en vervoer. Lastig, want mobiliteitsgedrag laat zich niet zomaar veranderen. Onze voorkeuren voor vervoersmiddelen, routes en parkeren berusten op langdurig ingesleten gewoontes.

Hoe verlaag je de weerstand tot schonere vervoersmiddelen? Hoe prikkel je mensen om te carpoolen of gebruik te maken van deelauto's? En hoe zorg je ervoor dat mensen op de gewenste plekken parkeren en – indien ze een boete oplopen – ze deze daadwerkelijk betalen? In dit webinar geven we concrete handvatten uit de gedragswetenschappen.

Wanneer?

Woensdag 24 juli 2024, 12:00-12:45.

👇 Schrijf je hieronder in, ook als je de opname wilt ontvangen
(let op, slechts 300 plekken):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Nudging en deelmobiliteit. Gemeentes en overheden zetten in op deelmobiliteit om vervuiling en parkeerdruk te verlagen. Maar mensen zijn gewoontedieren – hoe nudge je hun richting gedeeld gebruik?

✔️ Schonere vervoersmiddelen. Praktische cases over hoe psychologie is toegepast om gebruik van OV en schonere auto's te stimuleren.

✔️ Parkeren. Menig binnenstad wordt geteisterd door parkeerdrukte. Welke interventies zijn nu werkelijk effectief om verkeer in de gewenste banen te leiden?

Let op: slechts 300 plekken beschikbaar.

Sprekers 🎙

Gedragspsycholoog
Managing Director Unravel Behavior

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Let op: slechts 300 plekken beschikbaar.

Win hét collectors item

Yes, er valt ook nog wat te winnen tijdens onze lunch-webinars. Het is namelijk altijd lekker druk in de chat met allerlei vragen. Dat waarderen we enorm! Stel jij de beste vraag van de webinar? Dan krijg jij een uniek cadeau: de Unravel Mok met elke keer weer een andere bias erop. Elke mok is uniek, dus sparen maar!

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait