logo

Nudging en Gedragsverandering in het Onderwijs

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Jong geleerd is oud gedaan. Dat betekent dat veel positieve gedragsverandering te bewerkstellingen valt in het onderwijs. In dit webinar duiken we daarom in de laatste psychologische onderzoeken over de toepassing van psychologie in educatie.

Enerzijds kijken we naar directe effecten, zoals nudges die stimuleren tot leren. Zo blijken specifieke interventies onze aandacht motivatie en geheugen te boosten. Anderzijds kijken we naar hoe onderwijs kan worden ingezet tot bredere gedragsverandering. Kan onderwijs mensen gezonder, gelukkiger en pro-socialer maken? En tenslotte: heeft het zin om in het onderwijs te leren over de biases en heuristieken van ons brein?

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Nudging in het onderwijs. Hoe je psychologie kunt inzetten om aandacht, motivatie en blijvende memorisatie kunt verhogen in leeromgevingen. 

✔️ Gedragsverandering dóór onderwijs. Je hoort het ons vaak zeggen: kennis en bewustwording leidt teleurstellend weinig tot gedragsverandering. Maar wanneer werkt het wél?

✔️ Verdient psychologie een plek in het onderwijs? De biases en heuristieken in ons brein leiden nogal eens tot suboptimale keuzes en gedragingen. In hoeverre helpt het om kinderen van jongs af aan te leren hoe hun brein werkt?

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Research Director
Mede-oprichter Unravel

Lead Unravel Behavior

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait