✓ MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023 ✓ Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

Nudging versus Communicatiecampagnes in Gedragsverandering

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Nudging is de afgelopen jaren ongekend populair. Nudging is het implementeren van kleine veranderingen in de omgeving waarin het gedrag plaatsvindt, om zo het gedrag onbewust te veranderen. Van oudsher richtte gedragsveranderingscampagnes zich echter op communicatie vooraf, met als doel om via bewustwording en intentie gedrag te veranderen.

Is het terecht dat communicatiecampagnes zo vaak terzijde worden geschoven? Welke effecten kun je ervan verwachten, vergeleken met nudging? En bepaal je welke beïnvloedingsroute – communicatie en/of nudging – het meest effectief is voor het gedrag dat je wilt beïnvloeden? Je komt erachter in dit lunch-webinar.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Hoe effectief zijn communicatie-campagnes? Via welke psychologische route bereiken communicatie-campagnes hun effectiviteit? Voor welke types gedrag is communicatie het juiste middel?

✔️ Praktische cases en voorbeelden. We delen praktische cases die laten zien wanneer communicatie-campagnes op vernuftige wijze wordt ingezet en gecombineerd met nudging.

✔️ Stap voor stap naar de juiste interventie. Communicatie en nudging spelen elk in op andere drivers van gedrag. We laten zien hoe je gedragsdrivers vaststelt, zodat je tot een zo doeltreffend mogelijke gedragsinterventie komt.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙

Gedragspsycholoog
Managing Director Unravel Behavior

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Win hét collectors item

Yes, er valt ook nog wat te winnen tijdens onze lunch-webinars. Het is namelijk altijd lekker druk in de chat met allerlei vragen. Dat waarderen we enorm! Stel jij de beste vraag van de webinar? Dan krijg jij een uniek cadeau: de Unravel Mok met elke keer weer een andere bias erop. Elke mok is uniek, dus sparen maar!

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait