logo

Gedragsbeïnvloeding voor Pretparken en Attracties

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Musea en attractieparken maken volop gebruik van inzichten uit de gedragspsychologie om bezoekers een onvergetelijke ervaring te geven. Of het nu gaat om het beïnvloeden van wachttijdperceptie, het stimuleren van verkoop in de winkel tot het doseren van hoogtepunten op slimme momenten.

Je leert in dit webinar praktische psychologische technieken die musea, attractieparken en andere attracties kunnen gebruiken om meer bezoekers, positievere ervaringen en meer sales te bewerkstelligen.

 

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ De psychologie van ervaringen. Moet je het best voor het laatst bewaren – of juist zo spectaculair mogelijk starten? We delen de laatste inzichten over hoe je een attractie onvergetelijk maakt.

✔️ Wachttijdperceptie. Veel attracties zijn onlosmakelijk verbonden met wachttijd. Wist je dat je met slimme psychologische technieken de wachttijdperceptie drastisch kunt veraangenamen – zonder daadwerkelijk iets aan de feitelijke wachttijd te veranderen.

✔️ Werk aan de winkel. De winkels bij musea en attracties vormen een belangrijke extra inkomstenbron. We delen psychologische tips voor meer conversie en hogere spend per visitor.

✔️ Food & Beverages. Je leert psychologische technieken om de spend bij restaurants en andere horecagelegenheden te vergroten.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Research Director
Mede-oprichter Unravel

Lead Unravel Behavior

Consumentenpsycholoog
Lead Unravel Behavior

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait