logo

De Psychologie van Prijsdesign 🧠

Gratis Lunch-webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!

 

Prijs speelt in een cruciale rol in koopgedrag. Maar wist je dat dit effect niet enkel voortkomt uit de prijswaarde (het getal), maar dat ook het design van de prijs onbewust meespeelt? En juist daar kunnen retailers – online en offline – hun voordeel halen uit psychologische onderzoeken naar prijseffecten.

In dit webinar onthullen Tim en Tom de laatste psychologische en neuromarketing-inzichten over effectief prijsdesign. Hoe kun je een prijs(kaartje) slim ontwerpen om de prijsperceptie zo gunstig mogelijk te maken? In hoeverre verschilt dit online en offline? En hoe kun je specifiek korting zo aantrekkelijk mogelijk ontwerpen? 

Webinar: De Psychologie van Prijsdesign

Gratis lunch-webinar, 45 minuten

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken! 

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting)

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Prijs in het brein – en wat dat betekent voor prijsdesign

Prijzen doen pijn. Letterlijk, want in het brein worden bij prijsverwerking gebieden actief die ook een rol spelen bij onze fysieke pijnreactie. Effectief prijsdesign minimaliseert aandacht voor de prijs en/of reduceert het nadelige effect ervan in de aankoopbeslissing.


Prijsdesign online

We shoppen steeds meer online. De wijze waarop we producten en informatie verwerken via onze desktop, tablets en smartphones in geheel anders dan in de fysieke winkel. Wat betekent dit voor online prijsontwerp? We delen praktische do's en don'ts.

Prijsdesign in de winkel

De fysieke winkel is taxerend voor het brein. Talloze producten doen een poging om onze aandacht te veroveren. Hoe kan binnen deze context een prijs optimaal getoond worden? En wat betekent dit voor een slimme inrichting van het schap?


Design van korting

Korting neemt een unieke plek in binnen de pricing-psychologie. Want waar prijzen veelal pijn doen, is bij korting het omgekeerde het geval. Hierdoor heeft korting een geheel eigen set aan technieken en best-practices om middels design een zo gunstig mogelijk effect te sorteren op prijsperceptie.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Sprekers:

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait