logo

De Psychologie van Overtuigende Copywriting

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Goed kunnen schrijven is één ding. Maar je lezers ook daadwerkelijk overtuigen en aanzetten tot actie, dat is andere koek. In dit webinar leer je hoe je dit voor elkaar krijgt. Tekst na tekst. We delen psychologische technieken die je helpen om een goede basistekst om te zetten in overtuigende copy met resultaat.

Hoe grijp je de aandacht van je klant? Hoe zorg je ervoor dat de lezer je boodschap gelooft? En als dit is gelukt, hoe schrijf je jezelf naar dat ultieme doel: een click, sale, attitudeverandering of een onvergetelijke boodschap? Stuk voor stuk vragen waarop we het antwoord vinden in de psychologische wetenschappen.

In dit webinar gaan we specifiek in op de vraag: hoe verlaag je weerstand bij je lezer. Je leert meer dan 10 concrete technieken waar je direct mee aan de slag kan om jouw teksten naar een hoger level te tillen.

We weten uit het verleden dat dit een populair onderwerp is dus schrijf je snel in als je erbij wilt zijn.

 

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Copywriting & Aandacht. Je hoeft niet te schreeuwen om op te vallen. Wanneer je de psychologie van aandacht en emotie begrijpt, kun je lezers boeien en converteren zonder dat ze weten waar deze aantrekkingskracht vandaan komt.

✔️ Praktische Do's en Don'ts. Wanneer het om de impact van tekst draait, maken de kleinste details vaak het grootste verschil – in zowel positieve als negatieve zin. We zetten de grootste verborgen kansen en bloopers op een rij.

✔️ Neuromarketing & Copy. Neuromarketingonderzoek maakt het mogelijk om objectief te meten of een tekst begrijpelijk en overtuigend is. Wat levert zo'n onderzoek op?

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Research Director
Mede-oprichter Unravel

Lead Unravel Behavior

Consumentenpsycholoog
Lead Unravel Behavior

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait