logo

Psychologie en Nudging voor Fijne Omgevingen

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Wat maakt een plek fijn om te zijn? Hoe laat je mensen een omgeving in een zo positief mogelijk daglicht herinneren? En hoe voorkom je dat mensen een omgeving vervuilen of stukmaken? Stuk voor stuk psychologische vraagstukken.

In dit webinar ontleden we de psychologische principes achter hoe mensen hun omgeving beleven. We geven leuke praktische keuzes van hoe je met kleine aanpassingen in de omgeving een groot verschil maakt op beleving.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Wat maakt een omgeving plezierig?

We staan er misschien niet elke dag bij stil, maar waarom is de ene plek fijner om te zijn dan de andere? Een cruciale vraag – of je je nu bezighoudt met winkelinrichting of met stedelijke planning. Dit webinar zet de psychologische principes achter omgevingsbeleving uiteen.


Van winkels tot buitenomgevingen

Omgevingspsychologie kent een grote praktische waarde in een breed scala aan toepassingen. In het webinar bespreken we interessante cases van winkels, steden, stations, ziekenhuizen, kantoren, pretparken en andere reacreatieve omgevingen.

Nudging maakt omgevingen aantrekkelijker

Er is de laatste jaren veel onderzoek gedaan naar hoe omgevingen met kleine aanpassingen aantrekkelijker worden gemaakt. Deze nudges verleggen de aandacht, verhogen positieve emotie, of verminderen bijvoorbeeld de kans op vervuiling, vandalisme of diefstal.


Maak emotie meetbaar met neuro

Lange tijd was het ook niet mogelijk om beleving van een omgeving goed te meten. Neuromarketing-onderzoek met Eye Tracking en EEG (hersenactiviteit) maakt het nu voor het eerst mogelijk om de interactie met een omgeving goed in kaart te brengen en optimalisatiepunten boven water te krijgen.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙

Consumenten Psycholoog
Lead Unravel Behavior

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait