logo

De Psychologische Rol van Geluid in de Customer Journey

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: 11 oktober 2023, 12.00 uur. 
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Van het specifieke bliepje dat je bij de zelfscankassa van de Albert Heijn hoort, tot aan het audiologo dat het slotakkoord vormt van menig reclame op radio, TV en online. Audio duikt overal in de customer journey op.

De psychologische rol van audio in marketing kent vele vormen. Het kan fungeren als brand asset ter vergroting van brand awareness. Het kan de interactiemomenten met het merk positiever maken. En het kan het gewenste merkimago versterken. In dit webinar ontleden Tim en Tom op praktische wijze de psychologische rol van audio in de gehele customer journey.

Wanneer?

Woensdag 11 oktober 2023, 12:00-12:45.

👇 Schrijf je hieronder in, ook als je de opname wilt ontvangen
(let op, slechts 300 plekken):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Audio in verschillende touch points. Klanten komen in potentie veelvuldig met een merk in aanraking: in reclame, online, in de winkel en gedurende consumptie. Bij al die touch points kun je met geluid – letterlijk – psychologisch de juiste snaar raken.

✔️ Hoe je emotioneel de juiste snaar raakt. Audio kan bewust of onbewust direct emotie oproepen. Uiteraard wil je dat die emotie goed bij jouw merk of gebruikersinteractie past. We delen toffe cases die je helpen je brand audio tot de laatste noot te perfectioneren.

✔️ Hoe je brand awareness vergroot met audio. Of je nu wilt of niet: de audio zal in het brein geassocieerd worden met je merk. Wanneer je de creatie en presentatie van je audio assets slim inricht en monitort, kun je met audio meer dan met andere assets een flinke bijdrage leveren aan je brand awareness.

Let op: slechts 300 plekken beschikbaar 😇

Sprekers 🎙️

Research Director
Mede-oprichter Unravel

Lead Unravel Behavior

Neuromarketing Expert
Mede-oprichter Unravel

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Let op: slechts 300 plekken beschikbaar.

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait