13 juli: Gratis Lunch-webinar: Psychologie van Packaging Redesigns 🧠
logo

Redesign van je Verpakking? Zo voorkom je Redesign Rampen 🧠

Gratis Lunch-webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!


👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Elke verpakking is vroeg of laat toe aan een nieuw likje verf. Je wilt met die nieuwe verpakking natuurlijk meer aandacht grijpen en vaker in het winkelmandje terechtkomen. Echter, soms gaat het mis. Hoe voorkom je Redesign Rampen waarbij herkenbaarheid en verkoop instorten als gevolg van de wijzigingen in de verpakking?

In dit webinar onthullen Tom en Tim de laatste neuromarketing-inzichten over effectief (re)design van verpakkingen. Je krijgt exact inzicht in welke psychologische factoren een redesign maken of breken.

Webinar: Psychologie van Packaging Redesigns

Gratis lunch-webinar, 45 minuten

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen
(inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Redesign voor het brein

Succesvolle verpakkingen grijpen de aandacht, maken het merk vindbaar en activeren het brein tot kopen. Hoe zorg je er praktisch voor dat jouw redesign gaan schade aanricht aan deze basisfuncties van de verpakking?


Hoe voorspel je de effectiviteit van een nieuw design?

Neuromarketing-onderzoek met Eye Tracking en EEG (hersenactiviteit) stelt je in staat het succes te voorspellen van je redesign. Ook kun je verschillende designvarianten vergelijken om de meest kansrijke te selecteren.

Cases: Redesign Rampen en Successen

Sommige redesigns zijn zo succesvol dat ze compleet nieuw leven blazen in een merk dat in vergetelheid raken. Andere redesigns hebben flinke deuken geslagen in de omzetcijfers. We ontleden praktische cases toe van redesigns.


De rol van brand assets

Voor een succesvol redesign van je verpakking is het cruciaal dat je inzicht hebt in je meest belangrijke brand assets. Dit zijn de meest onderscheidende kenmerken van je merk, zoals logo, vorm, kleurenspectrum en visuals. We geven praktische tips hoe je brand assets maximaal voor je verpakking kunt laten werken.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting). 

Sprekers:

Consumentenpsycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait