22 juni: Gratis Lunch-webinar 5 Succesvolle Psychologische Technieken voor Minder Energieverbruik 🧠
logo

5 Succesvolle Psychologische Technieken voor Minder Energieverbruik 🧠

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Zuinig omgaan met energie heeft nog nooit zo hoog op de agenda gestaan als nu. Maar hoe kun je mensen daadwerkelijk stimuleren hun gedrag te veranderen om zuiniger te leven – van zonnepanelen op het dak, tot simpelweg iets korter douchen? Lastig, want gedragsverandering is moeilijk. 

In dit webinar bespreken Diede en Tom de laatste praktische inzichten uit de gedragswetenschappen. Ze delen 5 effectieve interventies in gedragsbeïnvloeding. Enerzijds op basis van nudging, waarbij kleine aanpassingen in de omgeving of keuze-context mensen onbewust zuiniger gaan handelen. Anderzijds door communicatiecampagnes, die nog veel te winnen hebben bij het slim gebruiken van principes uit de overtuigingspsychologie.

Webinar: Gedragsbeïnvloeding Energie & Milieu

Gratis lunch-webinar, 45 minuten

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen
(inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

De psychologie van milieugedrag

Effectieve gedragsbeïnvloeding begint bij een goed begrip van de oorsprong van het ongewenste gedrag, evenals de barrières tot het gewenste gedrag. Je krijgt in het webinar inzicht in de relevante psychologische principes die ons milieugedrag verklaren.


Gedragsverandering met nudging

Gedrag laat zich het gemakkelijkst veranderen daar waar het plaatsvindt. Nudging is een vorm van gedragsbeïnvloeding waarbij je kleine veranderingen aanbrengt aan de omgeving of keuzecontext waarbinnen het gedrag ontstaat. We delen diverse effectieve nudges om met kleine veranderingen een groot verschil te maken in milieugedrag.

Gedragsverandering met communicatie

Veel gedragsinterventies gebruiken communicatiecampagnes om ons denken en doen op de lange termijn te veranderen. Hoe effectief is deze benadering? En hoe kun je met communicatie blijvende gedragsverandering bereiken?


De formule voor effectieve gedragsinterventies

Hoe kom je stap voor stap tot een effectieve gedragsinterventie die alle beschikbare kennis uit de wetenschap benut? Tijdens het webinar kom je de belangrijkste do's en don'ts te weten.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + toelichting).

Sprekers:

Team Lead Behavior
Behavior Science Instructor

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait